Hoe ik aan mijn nieuwe Maison Scotch jurkje kwam

Maison scotch is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van menig winkelstraat. Het luxe en stijlvolle merk weet zich dankzij haar veelzijdige styling de weg te vinden in elke kledingkast. Ook in mijn kledingkast zijn meerdere items van dit kwalitatief hoogstaande merk te vinden. De vele kleuren en stijlen van Maison Scotch geven mij de keus verschillende outfits samen te stellen. Voor elke bui waar ik in ben is wel een een Maison Scotch item. En de beste bui krijg ik als ik weer een Maison Scotch Sale tegenkom.

De beste kleding voor de beste prijs

Want hoe voller mijn kledingkast, hoe leger mijn portemonnee. En alhoewel ik de laatste trends wel bij houdt, kunnen kleren uit de oude collectie net zo mooi zijn. Zeker de meer basic items zoals een effen zomerjurkje of een mooie denim shorts zijn tijdloos. Wanneer ik dat soort items kan kopen voor een goede prijs kun je mij direct bij de sale vinden.

Moeilijk mijn maat vinden

Ik deel de sales altijd met mijn vriendinnen maar krijg vaak de reactie dat ze niks in hun maat kunnen vinden. Herken je dit ook? Dan heb ik een erg simpele oplossing voor je. Er als eerste bijzijn natuurlijk! En nu heb je misschien een bepaald beeld voor je. Liggend in een tentje of zittend op een stoel, voor de winkel om 7 uur ‘s ochtends zodat je als eerste binnen bent. En dan rennen! Hysterisch alles vastpakken wat je mooi vindt en dan overhouden wat je wilt kopen. Het mooie is, dat beeld klopt niet meer tegenwoordig. Mijn beeld? Kopje koffie, lekker liggend op de bank. Laptop op schoot, en mijn favorieten webshops in beeld. Omdat ik mij inschrijf voor de nieuwsbrieven, ben ik altijd als eerste bij de sale aanwezig!